Ученици от Професионалната гимназия по туризъм и строителство ще приготвят

...
Ученици от Професионалната гимназия по туризъм и строителство ще приготвят
Коментари Харесай

Ученици в Смолян ще приготвят храна за медиците на първа линия

Ученици от Професионалната гимназия по туризъм и строителство ще приготвят храна за медиците на първа линия в МБАЛ-Смолян, съобщиха от Областния кризисен щаб. Жестът към лекарите и медицинския персонал е съвместна инициатива на областната администрация и Регионалното управление на образованието.

Очаква се да се включат дарители, за да се осигури продължаване на инициативата за по-дълъг период. Заболеваемостта от COVID-19 в област Смолян остава висока, но през миналата седмица се отчита известно намаление на новите регистрирани случаи, според данни на Областния щаб.

Храната за медиците ще бъде приготвяна в учебния ресторант на гимназията. Първите блюда за болницата ще бъдат предоставени на 23 ноември, като засега е осигурено финансиране за първите две седмици.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15167  Военни влизат в борбата с COVID-19 Военни влизат в борбата с COVID-19  Борисов: Тези няколко месеца би трябвало да преодолеем тази рецесия

Борисов: Тези няколко месеца би трябвало да преодолеем тази рецесия  Още един доктор ни напусна след борба с COVID-19 Още един доктор ни напусна след борба с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР