Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Украинският президент бе глобен за посещение на кафене по време на карантината

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога ще трябва да плати глоба от 1250 долара за нарушаване на карантинните мерки заради коронавируса, съобщиха властите, цитирани от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9139
Снимка, направена миналата седмица, показва Зеленски и част от екипа му, седнали близко един до друг в кафене в град Хмелницки в Западна Украйна, без да носят маски.

Украинският президент: Исках да се заразя с COVID-19

На кафенета в Украйна неотдавна бе разрешено да отворят с маси на открито и то с най-много 4-ма души на маса.

" Пихме страхотно кафе в Хмелницки - ароматно и вкусно ", каза Зеленски след това.

Президентът вече обяви, че ще си плати глобата, като обясни, че той и екипът му са били поканени от собственика на кафенето.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9139  В Стара Загора не споделят кои са двете предприятия с Коронавирус заболели, с цел да няма суматоха В Стара Загора не споделят кои са двете предприятия с Коронавирус заболели, с цел да няма суматоха  Борис Джонсън отбрани Борис Джонсън отбрани " невероятните " старания на държавното управление си в битката с ковид  СЗО: Не е ясно по какъв начин настъпването на зимата в Южното полукълбо ще се отрази на COVID-19 СЗО: Не е ясно по какъв начин настъпването на зимата в Южното полукълбо ще се отрази на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР