Увеселителни заведения в Добричка област, в които до 12 юли,

...
Увеселителни заведения в Добричка област, в които до 12 юли,
Коментари Харесай

Проверяват заведения със заявки за семейни тържества в Добричко

Увеселителни заведения в Добричка област, в които до 12 юли, включително, има заявени сватби, кръщенета и други семейни тържества, ще бъдат предварително проверени, съобщават от областния координационен щаб. След инспекцията за спазване на противоепидемичните мерки, за всеки конкретен случай ще се прецени дали може да се допусне изключение да присъстват повече хора.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10304
От областната управа обявиха открит телефон - 0884 970 997, на който собствениците или управителите на заведенията трябва да информират за предстоящите събирания.

Шест нови случая на коронавирус в Русенско за денонощие

На организираните след 12 юли тържества и събития от семеен и друг характер ще могат да присъстват на открито и закрито до 30 души, според заповедта на министъра на здравеопазването, припомнят от областния координационен щаб.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10304  592 нови случая на ковид в Румъния през последното денонощие 592 нови случая на ковид в Румъния през последното денонощие  Шест нови случая на ковид в Русенско за денонощие Шест нови случая на ковид в Русенско за денонощие  Агенцията по заетостта с нов метод на работа поради новите ограничения Агенцията по заетостта с нов метод на работа поради новите ограничения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР