Турция може в близките дни да преразгледа строгите ограничения, наложени

...
Турция може в близките дни да преразгледа строгите ограничения, наложени
Коментари Харесай

Турция обмисля да облекчи ограниченията за възрастните хора

Турция може в близките дни да преразгледа строгите ограничения, наложени за движението на жителите на възраст над 65 години, съобщава " Хюриет дейли нюз ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6361
Ограниченията за възрастните хора заради епидемията от коронавируса, наложени на 21 март, засягат около 7,5 милиона турски граждани.

Напоследък въпросът за облекчаване на ограниченията беше обсъден в компетентните министерства, както и на среща на ръководството на управляващата Партия на справедливостта и развитието (ПСР).

Според плановете на хората над 65 годишна възраст ще бъде разрешено да излизат навън за три часа през уикенда, когато е в сила общ комендантски час. Те ще бъдат длъжни да носят маски и да се придържат към правилата за социална дистанция.

Министърът на здравеопазването Фахреттин Коджа каза, че Турция ще може да си отдъхне, след като приключи свещеният за мюсюлманите месец Рамазан на 23 май.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6361  Няма нови позитивни проби за ковид в огнището, записано към Топлоелектрическа централа Няма нови позитивни проби за ковид в огнището, записано към Топлоелектрическа централа " Бобов дол "  Д-р Маджаров: Да пуснем децата на учебно заведение е все едно да излезем всички на открито Д-р Маджаров: Да пуснем децата на учебно заведение е все едно да излезем всички на открито  Скендер Сила, СЗО: Не е допустимо човек да е основал новия ковид Скендер Сила, СЗО: Не е допустимо човек да е основал новия ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР