Турският президент Реджеп Тайип Ердоган съобщи, че ще наложи от

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган съобщи, че ще наложи от
Коментари Харесай

4-дневна карантина в Турция заради националния празник

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган съобщи, че ще наложи от четвъртък четиридневна карантина в 31 града като мярка за борба с новия коронавирус, предаде БТА, цитирайки Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5898
В Турция имаше режим на строга самоизолация в 31 града предишните два уикенда. Този път мерките се удължават заради националния празник на Турция, който се пада в четвъртък, 23 април.

Намалява темпът на инфектиране с новия коронавирус в Турция

Ердоган каза след среща на кабинета, че Турция се стреми да ограничи заразата до ниво, което ще позволи нормализиране на живота след религиозния празник Рамазан байрам в края на май.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5898  Ген. Мутафчийски попари очакванията за разхлабване на ограниченията Ген. Мутафчийски попари очакванията за разхлабване на ограниченията  За първи път от два месеца - в Италия регистрираха понижение на инфектираните от новия ковид За първи път от два месеца - в Италия регистрираха понижение на инфектираните от новия ковид  За първи ден в Хонконг няма нито един нов случай на COVID-19 За първи ден в Хонконг няма нито един нов случай на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР