Туристите във Фиджи няма да могат да се движат свободно

...
Туристите във Фиджи няма да могат да се движат свободно
Коментари Харесай

Фиджи: Туристите няма да могат да се движат свободно

Туристите във Фиджи няма да могат да се движат свободно на територията на страната, предаде Би Би Си.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9787
Това е казал премиерът на тихоокеанската островна държава Франк Мбаинимарама. Той е посочил, че страната му е била готова да отвори границите си за гости от чужбина. Страната на първо време ще приема хора с паспорти на Австралия, Нова Зеландия, Кирибати, Тонга и Тувалу.

" Туристите обаче няма имат възможността да се движат свободно из Фиджи. За всички гости са предвидени специални пътечки от самолета до мястото за настаняване и обратно ", е пояснил министър-председателят.

Премиерът също е посочил, че ръководеното от него правителство е съставило списък на изолирани курорти, където да бъдат настанявани туристите от чужбина.

" Ние също започнахме преговори с Канбера и Уелингтън за създаване на зона за безопасно пътуване с Австралия и Нова Зеландия ", е допълнил той.

Фиджи: Победихме COVID-19!

Властите във Фиджи на 5 юни са обявили за победа над коронавирусната инфекция. От 19 март, когато е бил регистриран първият човек на заразата, дотогава в страната са били установени 18 души, носители на COVID-19 (населението на Фиджи е около 900 00 души). За този период е нямало нито един смъртен случай.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9787  За пръв път от края на април. Новите случаи на COVID-19 в Русия са под 7000 За пръв път от края на април. Новите случаи на COVID-19 в Русия са под 7000  Кметовете на Добрич и Тамбов разискаха ограниченията против Коронавирус -19 Кметовете на Добрич и Тамбов разискаха ограниченията против Коронавирус -19  Над 23 000 са към този момент инфектираните с ковид в Армения Над 23 000 са към този момент инфектираните с ковид в Армения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР