Тук изобщо не говорим за някаква политика, а за най-елементарно

...
Тук изобщо не говорим за някаква политика, а за най-елементарно
Коментари Харесай

Политолог: Борисов трябва да поиска оставката на Симеонов

Тук изобщо не говорим за някаква политика, а за най-елементарно възпитание. Поради това смятам, че премиерът Бойко Борисов трябва да поеме отговорност и да поиска оставката на Валери Симеонов. Щом вицепремиерът не се е научил да говори както трябва, значи мястото му не е във властта. Това коментира политологът Борис Попиванов в сутрешния блок на БНТ по повод изявлението на Валери Симеонов по адрес на майките на деца с увреждания.

,,Свидетели сме на твърде грозни сцени, които не правят чест на българската политика``, добави още той.

По думите му не е невъзможно НФСБ да изпадне от патриотичната коалиция.

,,Определено има кандидати за мястото на НФСБ. В крайна сметка всеки се опитва да надиграе другите. Всички са възбудени, че има някаква националистично-патриотична вълна, която трябва да бъде яхната и овладяна``, посочи Попиванов.

,,Никой няма интерес от предсрочни избори. Политическата криза може да бъде овладяна, просто ситуацията трябва да се успокои``, заяви от своя страна политическият психолог Антоанета Христова.

,,Когато използваш думи като „ майка`` и,,дете в тежко положение`` в негативен план, става точно това, което се случва в момента. Общността е създадена, за да защитава най-слабите. Затова и хората са навън. Нещата тъкмо се бяха успокоили, виждаше се, че системата и правителството започваше да работи в подкрепа на тези майки и в следващия момент дойде този акт на вицепремиера, посредством който бяха обидени най-слабите хора в обществото``, сподели Христова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР