„Трябваше да се даде последна дума на ген. Венцислав Мутафчийски“,

...
„Трябваше да се даде последна дума на ген. Венцислав Мутафчийски“,
Коментари Харесай

Вицепрезидентът: Защо скриха ген. Мутафчийски изведнъж? Нещо черно има

„ Трябваше да се даде последна дума на ген. Венцислав Мутафчийски “, заяви пред БНТ вицепрезидентът на Република България Илияна Йотова и попита защо той е бил скрит така.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6966
Тя призна, че е имало доста черни пресконференции и напомни тази с участието на директори на болници на връх Цветница.

„ Има нещо черно “, добави Йотова и поясни, че българският народ не живее на самотен остров и трябва да е запознато с всички.

Сега, според нея, трябва да има щаб, който да каже как ще излезем от тази тежка икономическа криза, която дойде заради COVID-19.

Според Йотова причината за престрелките от двете страни на Дондуков не е коронавируса, а друга.

" В нито една европейска държава нарежданията на здравния министър важат три часа ", каза вицепрезидентът. " Постоянно ни казваха, че сме лошите ", разкритикува тя правителството.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6966  Хавай се приготвя за втора фаза в битката с ковид Хавай се приготвя за втора фаза в битката с ковид  Трапезата ни за Гергьовден може да бъде напълно българска, увери Десислава Танева Трапезата ни за Гергьовден може да бъде напълно българска, увери Десислава Танева  Вижте какво е записано в член 57 от Конституцията на Република България Вижте какво е записано в член 57 от Конституцията на Република България
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР