Трябва да се ваксинираме, независимо дали сте изкарали ковид или

...
Трябва да се ваксинираме, независимо дали сте изкарали ковид или
Коментари Харесай

Проф. Балтов се ваксинира срещу COVID-19: Чувствам се както преди!

Трябва да се ваксинираме, независимо дали сте изкарали ковид или не. Няма траен имунитет, а антителата постепенно спадат. Чувствам се както и преди ваксината. Това заяви директорът на " Пирогов " проф. Асен Балтов, който бе ваксиниран срещу COVID-19 преди минути.

По думите му 40 негови колеги ще са ваксинират днес. " Подготвени сме с екип за реакция, ако някой прояви странични ефекти. Ще останем под наблюдение 15 минути. Ако човек е клинично здрав- не очаквам да има някакви проблеми ", каза той.

" Списъкът на желаещи да се ваксинират от болница " Пирогов " постоянно нараства. Ще изчакаме голямата доставка на ваксини, както и тази на " Модерна ", каза още той.

припомня, че днес точно в 10 часа стартира ваксинацията срещу коронавируса. Първият ваксиниран българин е министърът на здравеопазването проф..

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17399  Вече е реалност! Проф. Ангелов е първият имунизиран българин против COVID-19 Вече е реалност! Проф. Ангелов е първият имунизиран българин против COVID-19  Германия с 13 755 нови случая на ковид за миналото денонощие Германия с 13 755 нови случая на ковид за миналото денонощие  Англия: Трябва ни време, с цел да проверим имунизацията на Оксфорд против COVID-19 Англия: Трябва ни време, с цел да проверим имунизацията на Оксфорд против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР