Трябва да има регистър. Всеки човек, който е лекуван с

...
Трябва да има регистър. Всеки човек, който е лекуван с
Коментари Харесай

Пулмолог: Трябва регистър за ефективност на различните терапии срещу COVID-19

" Трябва да има регистър. Всеки човек, който е лекуван с плазма, да бъде регистриран. След това да се направи анализ каква е степента на полезност на това лечение. Към момента няма достатъчно информация. " Това каза пулмулогът д-р Александър Симидчиев в " Беновска пита " по Канал 3.

" Плазмата има голям ефект, когато още не са настъпили органни увреди. В момента всеки се хваща като за сламка за различни терапии и и лечения, но трябва да има научни доказателства. "

Той обясни, че хората умират, защото вирусът атакува белия дроб и е изключително трудно е да се управлява прцесът, а прилагането на медикамент трябва да е доказано от науката.



Симидчиев подчерта, че протоколи има, но всеки пациент е индивидуален. Всеки трагичен случай поражда негативизъм към лекарите. Пулмулогът допълни, че вината за сегашната ситуация е в неспазването на мерките. " Ако се спазваха мерките, нямаше да има отделения, в които леглата са свършили. Претоварването на системата е факт. "

Александър Симидчиев подчерта, че малко хора са очаквали това, което се случи. С най-прост оксиметър може да се предвиди индивидуално неблагоприятно развитие на болестта.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15485  Проф. Начев: COVID-19 прави микротромби Проф. Начев: COVID-19 прави микротромби  Майката на 2-месечното бебе с COVID-19: Тиражират се лъжи без мое познание Майката на 2-месечното бебе с COVID-19: Тиражират се лъжи без мое познание  Рекорден брой инфектирани с ковид са приети в болница в лечебни заведения за денонощие в Ловешка област Рекорден брой инфектирани с ковид са приети в болница в лечебни заведения за денонощие в Ловешка област
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР