Трогателна новина съобщиха от Инфекциозното отделение към Военномедицинска академия. Оттам

...
Трогателна новина съобщиха от Инфекциозното отделение към Военномедицинска академия. Оттам
Коментари Харесай

Вижте 92-годишния дядо Тодор, който пребори COVID-19!

Трогателна новина съобщиха от Инфекциозното отделение към Военномедицинска академия. Оттам съобщиха за оздравял от COVID-19 92-годишен мъж.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7542
С коварната болест се сблъсква дядо Тодор, който успява да пребори коварния вирус и днес бе радушно изпратен от докторите у дома.

" Днес към дома си тръгва един пациент със силен дух! Горди сме, че помогнахме на 92-годошния дядо Тодор да пребори Covid-19, което го превръща в един от най-възрастните пациенти в Европа, преминали през това изпитание ", съобщиха от лечебнот заведение.

От ВМА поздравиха всички колеги от Зоната - най-опасното отделение, в което се лекуват заболелите от COVID-19.

Сн. Катедра инфекциозни болести към ВМА-София

Нови две жертви с COVID-19, заразените у нас са 1872

Дядо Тодор е един от всичките 401 излекували се от коронавирус. За съжаление, други 86 изгубиха бутката с COVID-19. През днешния ден беше съобщено за две нови жертви - на 84-годишен мъж и 52-годишна жена. И двамата са имали прилежащи заболявания.



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7542  Над 10 000 теста за ковид са направени в Албания, инфектираните са общо 850 Над 10 000 теста за ковид са направени в Албания, инфектираните са общо 850  Нови 36 случая на COVID-19 в Хърватия Нови 36 случая на COVID-19 в Хърватия  В центъра на София няма нито една работеща социална тоалетна В центъра на София няма нито една работеща социална тоалетна
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР