Трите Covid-сектора в Шуменската болница са препълнени. Това съобщи д-р

...
Трите Covid-сектора в Шуменската болница са препълнени. Това съобщи д-р
Коментари Харесай

Трите Covid-сектора в Шуменската болница са препълнени

Трите Covid-сектора в Шуменската болница са препълнени. Това съобщи д-р Албена Костова - началник на Инфекциозното отделение в Шуменската болница пред БНР.

" За да приемем пациент, трябва да изпишем някого. Днес се надявам да успея да изпиша няколко пациента, за да можем да приемем нови ", обясни д-р Костова и допълни, че лекарите, които обслужват пациенти с коронавирус в Шумен, са на предела на силите си.

Д-р Албена Костова е номинирана от Районната лекарска колегия за националната награда " Лекар на годината ".

" Ценя номинацията за Лекар на годината, която е признание за целия екип, но не мога да пътувам до София, защото съм на 12-часово дежурство ", призна тя.

Традиционната церемония на Българския лекарски съюз по повод деня на свети Иван Рилски - покровител на българските лекари, ще бъде от 18:00 часа в Националния исторически музей.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13486  Да не се МИНЕШ, а! Да не се МИНЕШ, а!  В Пловдив връщат старите ограничения и стягат контрола по спазването им В Пловдив връщат старите ограничения и стягат контрола по спазването им  Белгия записва рекорден приръст на новозаразените Белгия записва рекорден приръст на новозаразените
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР