Три са потвърдените положителни случаи на COVID-19 на медицински лица,

...
Три са потвърдените положителни случаи на COVID-19 на медицински лица,
Коментари Харесай

Началникът на реанимацията в Пазарджик и медици са заразени с COVID-19

Три са потвърдените положителни случаи на COVID-19 на медицински лица, работещи в МБАЛ-Пазарджик. Сред заразените са началникът на Отделението по анестезиология и интензивно лечение д-р Димитър Иванов, 34-годишна медицинска сестра и 53-годишна санитарка от същото отделение. И тримата са на домашно лечение, съобщават от лечебното заведение.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7274
След получаване на резултатите от Националната референтна лаборатория в болницата незабавно е изготвен план за дезинфекционни мероприятия с цел превенция на персонал и пациенти от разпространение на инфекция.

Още 15 заразени с COVID-19 у нас, коронавирусът взе нова жертва

Извършена е основна дезинфекция на ОАИЛ-чист сектор, ОАИЛ-Ковид сектор, Инфекциозно отделение без болни от коронавирус и секторът с болни с доказан COVID-19.

Интензивно отделение е поставено под 24- часова карантина. Предстои основна дезинфекция на цялата болница.

Днес от МБАЛ-Пазарджик са изпратени нови 43 проби за изследване. 13 от тях са на медицински персонал от ОАИЛ и 13 на работещи в Инфекциозно отделение. Изследват се и 11 медици от второ вътрешно отделение.За изследване са изпратени и по две проби на пациенти от Инфекциозно отделение, Първо вътрешно отделение и Второ вътрешно отделение.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7274  6-месечно бебе и майка му са изследвани за COVID-19 в Свиленград 6-месечно бебе и майка му са изследвани за COVID-19 в Свиленград  Станишев разяснява какъв напън оказали социалистите в битката против COVID-19 Станишев разяснява какъв напън оказали социалистите в битката против COVID-19  Стана ясно кой е умрелият от ковид 61-годишен мъж от Севлиево Стана ясно кой е умрелият от ковид 61-годишен мъж от Севлиево
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР