Три различни научни екипа изследваха британския вариант на коронавируса. Всички

...
Три различни научни екипа изследваха британския вариант на коронавируса. Всички
Коментари Харесай

Наш специалист от Лондон разкри колко е лоша ситуацията с COVID-19

Три различни научни екипа изследваха британския вариант на коронавируса. Всички резултати показват, че модификацията е по-заразна и смъртоносна. Това обясни пред бТВ епидемиологът д-р Петър Марков, преподавател в Лондонското училище по тропическа медицина.

Специалистът отбеляза, че мутацията на коронавируса е открита във Великобритания през септември. Той подчерта, че на Острова се правят генетични изследвания на вируса. Според д-р Марков ниската заболеваемост у нас се дължи на по-строгите мерки през декември.

„ От 10 дни случаите във Великобритания намаляват, дори от вчера при смъртните случаи има индикация за намаляване. Затегнатите мерки винаги помагат – вирусът има нужда от контакт между хората, за се предава. Когато този контакт се намали или прекрати – броят на новозаразените веднага започва да спада “, коментира още специалистът.

Носенето на мерки, спазването на дистанция, работа от вкъщи и неходенето на заведения ще подпомогнат за това да няма въвеждане на локдаун.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18728  Ваксините в Ню Йорк свършиха Ваксините в Ню Йорк свършиха  18 новозаразени с ковид в Хасковско 18 новозаразени с ковид в Хасковско  Ваксина при рак и автоимунни болести - какви са рекомендациите? Ваксина при рак и автоимунни болести - какви са рекомендациите?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР