Тревожни тенденции на коронавирусната инфекция се наблюдават в Южна Европа

...
Тревожни тенденции на коронавирусната инфекция се наблюдават в Южна Европа
Коментари Харесай

СЗО предупреди за тревожни тенденции на COVID-19 в Южна Европа и на Балканите

Тревожни тенденции на коронавирусната инфекция се наблюдават в Южна Европа и Балканския регион, заяви днес Майк Райън, шеф на програмата за извънредни ситуации на Световната здравна организация, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10665
Очевидно Америка продължава да бъде основното огнище - Северна, Централна и Южна Америка, но болестта започва да се ускорява в Африка, заяви Райън по ирландската радиостанция Нюзток.

Докато в Западна Европа болестта е под контрол, продължаваме да имаме някои тревожни тенденции в Южна Европа и на Балканите, така че все още не сме излезли от кризата на територията на Европа. Необходима е продължителна бдителност, посочи още Райън, цитиран от БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10665  Армения записва 439 нови случая на COVID-19 за денонощие Армения записва 439 нови случая на COVID-19 за денонощие  Стероидът дексаметазон бе утвърден за лекуване на COVID-19 в Япония Стероидът дексаметазон бе утвърден за лекуване на COVID-19 в Япония  Украйна с нови 829 случаи на COVID-19 Украйна с нови 829 случаи на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР