Тияна Перея от Хюстън, Тексас, САЩ научи за еротичните съобщения,

...
Тияна Перея от Хюстън, Тексас, САЩ научи за еротичните съобщения,
Коментари Харесай

Секси мадама хвана гаджето си в измяна и му спретна отмъщение, което цял свят видя

Тияна Перея от Хюстън, Тексас, САЩ научи за еротичните съобщения, които приятелят й изпращал на друго момиче. Но американката не подготви веднага сцени, очевидно смятайки, че отмъщението е ястие, което се поднася студено. Освен това тя реши да запише триумфа си на видео, предава " Фокс Нюз ".

Момичето чакаше своя 22-ри рожден ден, събра гостите и изпълни свой план за отмъщение. Отначало нищо не предсказваше проблеми. Участниците й подариха подаръци, а Тияна им благодари, че присъстват. Но именно тогава американка подхвана гаджето си. Сантос стоеше, усмихвайки се и нищо не подозираше.

" Искам да благодаря на Сантос, че ме накара да знам, че заслужавам по-добро нещо. Всеки тук знае, че си се опитал да спиш с другото момиче ", каза тя.

Тияна му каза, че всички са видели снимки на сексуални съобщения с интимни видеоклипове, които е изпратил на друго момиче. Тя му съобщи, че се разделят и му посочи вратата.

Очевидно човекът бе толкова изумен, че не изрече нито дума и тихо се оттегли. И след това истинското забавление започна. И по-късно момичето публикува видеото в Twitter и то стана вирусно. Клипът бе гледан почти 6 милиона пъти. И в коментарите пише, че това наистина е добър план.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР