Те си устроиха едноседмична оргия със секс и наркотици: танцуваха

...
Те си устроиха едноседмична оргия със секс и наркотици: танцуваха
Коментари Харесай

Секс. Наркотици. Вирус. Пандемията не спира елитите във Венецуела да купонясват

Те си устроиха едноседмична оргия със секс и наркотици: танцуваха по плажовете с бял пясък на карибски остров с проститутки от Европа, някои си правеха селфита с прочути латино попзвезди.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4817
Но за няколко нищо неподозиращи деца на венецуелския управляващ елит, коронавирусът се разпространяваше между тях.

За някои от венецуелските наперени " Боличикос " - привилегированите издънки на социалистическата революция, купонът не е спрял въпреки разрастващата се пандемия в една страна, вече поразена от криза. Досега вирусът е причинил само 7 потвърдени смъртни случая във Венецуела. Но пандемията крие огромен потенциал да смаже една вече осакатена здравна система, в която в болниците няма вода, ток и други базисни материали.

Не е ясно колко хора са се заразили миналия месец на купона на архипелага Лос Рокес. Но буйното парти стана клъстър на заразата, който сериозно обезпокои най-високите етажи на властта и предизвика негодувание сред венецуелците, които от седмици са се заключили вкъщи.

" Имаше едно парти, на един остров, и практически всеки присъствал на него даде положителен тест ", каза борещият се за оцеляване лидер Николас Мадуро по държавната телевизия на 20 март.

Три дни по-късно, обаче, когато в Инстаграм се появиха твърде компрометиращи съобщения, той се опита да ги омаловажи. " Кой може да критикува едно парти? Те не са знаели, че са заразени ", каза Мадуро, на когото миналия месец бе повдигнато обвинение в САЩ за наркотрафик.

Независимо дали по многолюдните плажове на Маями по време на пролетната ваканция, или на нелегални веселби в Испания и Италия през ранните дни на пандемията, младите и богатите си устройваха шумни забавления, които трудно можеха да бъдат разтурени (от властите).

В Латинска Америка, която е регионът с най-голямо неравенство в света, свикналите на луксозен живот елити са обвинявани за внасянето на вируса. В Мексико, например, близо 20 души се оказаха заразени след завръщане от ски ваканция във Вейл, Колорадо. Но последиците лягат на гърба на бедните, които нямат здравни застраховки и се мъчат да запазят неформалните си работни места.

Веселбите в Лос Рокес бяха организирани от няколко свързани с правителството бизнесмени, твърдят двама души, запознати със случилото се там. Те пожелаха анонимност поради страх от отмъщение.

Сред младите лудетини е бил Хесус Аморосо, син на главния антикорупционен чиновник в администрацията на Мадуро, който е в черния санкционен списък на САЩ. Двамата източници казаха, че венецуелски проститутки от Мадрид и Лондон са били докарани със самолет малко преди да бъдат прекратени полетите от Испания - една от най-тежко засегнатите от пандемията страни.

В една страна, затънала в мизерия, Лос Рокес е оазис за малцината, които могат да си го позволят. Сред тях са сътрудници и приближени на високопоставени официални лица, които идват с частни самолети на архипелага от малки островчета. Купоните там станаха особено популярни, след като Маями, Мадрид и Ню Йорк се оказаха недостъпни поради санкциите на САЩ за венецуелци със сметки в чуждестранни банки и невъзможността за полети дотам. Сред тези хора са синовете на Мадуро, твърдят двамата източници, макар че никой от тях не е присъствал на последния купон.

На тези купони се употребяват предизвикващи еуфория наркотици като 2С-В, известен като " розов кокаин " заради високата си цена и розова прахообразна субстанция, казаха двамата.

" Едно от момичетата е било заразено с вируса и никой не е знаел ", твърди местен жител и купонджия в аудиопослание, изтекло в социалните мрежи. Друг от присъстващите си спомня, че той и неговата приятелка се е наложило да бъдат спешно отведени от острова с висока температура. Според него шест души са дали положителен тест за вируса.

Партито е приключило конфузно: всички са били тестирани, а някои от тях от неудобство са закрили акаунтите си в социалните мрежи.

Миналата седмица полицията арестува няколко души, които са били в Лос Рокес, включително съдържателката на публичния дом за скъпи проститутки, след като шумен неколкодневен купон в луксозен апартамент в Каракас е бил разтурен. Полицаите намерили там пистолет, хапчета екстази и осем жени вероятно част от мрежа за проститутки, според полицейската сводка.

От 18-те арестувани за нарушаване на забраната на Мадуро за многолюдни събирания, двама са дали положителна проба за коронавирус, съобщиха от полицията.

Хората в бедняшкия квартал Петаре на столицата Каракас все още негодуват заради скандала. Мигел Ренхифо, който кара мотоциклет-такси, каза, че е шокиран от съобщенията за купоните, които богатите си организират, докато страната е в карантина.

" Ние се чудим какво да ядем, а те купонясват, пият, свалят момичета, без да мислят за останалите, - каза 38-годишният мото-таксист. - А тук ние се борим да преживеем. "

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4817  Дубай поръча на държавните организации да понижат разноските Дубай поръча на държавните организации да понижат разноските  Засипаха Засипаха " Пирогов " с цветя поради борбата с ковид  Започваме произвеждане на проби за ковид? Започваме произвеждане на проби за ковид?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР