Те са толкова добри приятели, че дори си поправят грешките,

...
Те са толкова добри приятели, че дори си поправят грешките,
Коментари Харесай

Гавра! Юлиян Вергов засрами Владо Карамазов

Те са толкова добри приятели, че дори си поправят грешките, без значение дали са граматически или житейски. Актьорът Юлиян Вергов не пропусна да поправи грешка в правописа на колегата си Владо Карамазов, при това без грам притеснение .

Докторът–санитар от „ Откраднат живот” сподели снимка от летище София в профила си в Инстаграм. „ Сбогом Българио”, пише той по повод заминаването си. Вероятно на почивка или за снимките на нов филм, пише „ Телеграф”.

Жестока конкуренция между bTV и Нова! Натали Трифонова направи най-неочакваното!


„ Много драматично, но все пак си оправете правописа”, направи му забележка колегата му Юлиян Вергов . Той също играе в поредицата, но изпълнява ролята на доцент Банков там.

Бившата му телевизионна любима Диана Димитрова /д-р Огнянова/ пък го смъмри. „ Ех, при толкова критични приятели за какво са му на човек врагове”, шегува се тя.

Мъжът на Гери Малкоданска с разтърсваща изповед за най-голямата си болка, Александър хвърли голяма бомба за синоптичката! (ВИДЕО)

И докато актьорите приятелски се закачат, феновете сериозно се уплашиха, че любимецът им може да напусне страната и да избяга от България завинаги. Някои му пожелаха късмет и здраве в новия живот, а други се чудеха дали ще се върне.

„ Ще се върне! На 13 януари играе в „ Рибарят и неговата душа” в Театър 199. Взела съм си билети”, побърза да успокои останалите фенка.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР