Тежко е състоянието на българката, която се прибра от Нидерландия

...
Тежко е състоянието на българката, която се прибра от Нидерландия
Коментари Харесай

Дъщерята на прибралата се с COVID-19 от Амстердам: Не ни помогнаха и се върнахме

Тежко е състоянието на българката, която се прибра от Нидерландия с коронавирус. Тя е настанена в болницата в Хасково.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6699
Жената е от пътниците, които се прибраха с полет от Нидерландия. Здравните власти в момента издирват останалите пасажери.

Шест нови заразени деца с COVID-19, трима души още са починали

Самолетът от Амстердам е кацнал у нас преди три дни. Жената пристига заедно с двете си деца, а състоянието ѝ е било тежко още преди да се прибере. Прибират се в Хасково с такси.

Майка ѝ Снежана Стефанова подава сигнал до здравните власти, след като научава, че на летището са отказали помощ на дъщеря ѝ. Тя разказва пред БТВ: " Отидохме в болница, казаха ни да се приберем и да звъним на един номер и тогава ще дойдат. Ние не звъннахме, а взехме самолетни билети ".

Местните медици изразяват възмущение от ситуацията. " Това прехвърляне на болни пациенти през граница ще удължи много времето на пандемията ", казват експерти.



Кадър: БТВ
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6699  Рязък скок на случаите на ковид в Босна и Херцеговина след разхлабване на ограниченията Рязък скок на случаите на ковид в Босна и Херцеговина след разхлабване на ограниченията  Масово произвеждане на ваксина за ковид надали ще има доникъде на 2021 година Масово произвеждане на ваксина за ковид надали ще има доникъде на 2021 година  Данни на Организация на обединените нации демонстрират големи разлики в подготвеността на страните да се борят с COVID-19 Данни на Организация на обединените нации демонстрират големи разлики в подготвеността на страните да се борят с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР