Тази нощ в 2.30 часа, на ГКПП „Лесово“ пристигнал за

...
Тази нощ в 2.30 часа, на ГКПП „Лесово“ пристигнал за
Коментари Харесай

Гранични полицаи задържаха на ГКПП „Лесово“ трима незаконни мигранти, укрити в камион

Тази нощ в 2.30 часа, на ГКПП „ Лесово “ пристигнал за влизане в страната товарен автомобил „ DAF “ с водач 58-годишен мъж от Бургас. Камионът превозвал медни профили от Турция за България.

При проверка с газ-анализатор са отчетени завишени стойности на въглероден двуокис в товарния отсек, забелязано е и срязване на брезента в горната част на ремаркето.

Граничните полицаи открили в товарното помещение трима мъже без документи за самоличност, по техни данни афганистански граждани. Нелегалните пътници са задържани в ГПУ-Елхово. Изяснява се съпричастността на шофьора по случая.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 182  43 африкански мигранти се удавиха край крайбрежията на Либия 43 африкански мигранти се удавиха край крайбрежията на Либия  Българин опита да вкара мигранти през румънско-унгарската граница, хванаха го Българин опита да вкара мигранти през румънско-унгарската граница, хванаха го  Найлон се раздвижи от ТИР в Пловдив и разкри незаконни мигранти Найлон се раздвижи от ТИР в Пловдив и разкри незаконни мигранти
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР