Със 119 души се е увеличил броят на карантинираните в

...
Със 119 души се е увеличил броят на карантинираните в
Коментари Харесай

Само 6 дни има увеличение на хората под карантина в Ямболско

Със 119 души се е увеличил броят на карантинираните в Ямболска област през последните шест дни.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5960
" До днес в региона под карантина са били поставяни общо 1440 души, от които 297 са в активна карантина, а на 1143 души тя вече е изтекла ", съобщи директорът на РЗИ д-р Лиляна Генчева, цитирана от БТА.

След първия случай на заразен с коронавирус в Ямболска област, констатиран на 15 април, направените тестове в лицензирана лаборатория в Стара Загора са се увеличили с 50 и вече са 194.

От извършените тестове 174 са отрицателни, четири - положителни. Общо 12 са взетите проби от медицински служители - шест от тях са на работещи в инфекциозното отделение на МБАЛ " Св. Пантелеймон " и са отрицателни, очакват се резултатите от останалите, съобщи заместник-директорът на болницата д-р Валентин Вълчев.

975 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас

По време на Великденските празници не е имало проблеми със струпвания на хора в църквите и на КПП-та, каза пък областният управител Димитър Иванов.

Той призова жителите на областта да продължават да спазват противоепидемиологичните мерки.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5960  Д-р Цветеслава Гълъбова разкри може ли да има повишение на депресиите поради изолацията Д-р Цветеслава Гълъбова разкри може ли да има повишение на депресиите поради изолацията  Италианците ще носят маски до появяването на ваксина Италианците ще носят маски до появяването на ваксина  Управителят на Национален осигурителен институт: 400 компании са дадени на прокуратурата поради корист с болнични Управителят на Национален осигурителен институт: 400 компании са дадени на прокуратурата поради корист с болнични
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР