Съгласно заповед на министъра на образованието и науката, се преустановява

...
Съгласно заповед на министъра на образованието и науката, се преустановява
Коментари Харесай

ПГИИ Джон Атанасов в Търговище преминава на дистанционно обучение

Съгласно заповед на министъра на образованието и науката, се преустановява присъственият образователен процес в ПГИИ " Джон Атанасов " в Търговище и се преминава към обучение в електронна среда за периода 15.10.2020 г. (четвъртък) – 29.10.2020 г. (четвъртък) включително, съобщи източник на Novini.bg.

Издадена е и заповед на кмета д-р Дарин Димитров. Мярката е във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19 на територията на общината.

Изчаква се становището на Регионалната здравна инспекция за преминаването на общинските училища към обучение в електронна среда. Заради увеличения брой на случаите през последните дни, област Търговище попада в т.нар. „ червена зона “. Това означава, че заразените с коронавирус в последните 14 дни са над 120 на 100 000 души население.

Кметът д-р Дарин Димитров апелира гражданите да ограничат контактите си за период от поне 10 дни, да не се посещават увеселителни заведения и мероприятия на закрито.

Контролът на разпоредените мерки ще се осъществява от кметовете на кметства, кметските наместници, контрольорите на Общината, съвместно с органите на Министерство на вътрешните работи, Регионалната здравна инспекция и Областната дирекция по безопасност на храните.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13254  Англия регистрира денонощен растеж от съвсем 20 000 новозаразени с COVID-19 Англия регистрира денонощен растеж от съвсем 20 000 новозаразени с COVID-19  Италия означи безспорен връх от 7300 новозаразени с COVID-19 за денонощие Италия означи безспорен връх от 7300 новозаразени с COVID-19 за денонощие  Спешно се разкриват 12 нови кревати за пациенти с COVID-19 в МБАЛ - Хасково Спешно се разкриват 12 нови кревати за пациенти с COVID-19 в МБАЛ - Хасково
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР