Студентки от 4-и курс на филиала на Тракийския университет в

...
Студентки от 4-и курс на филиала на Тракийския университет в
Коментари Харесай

Студентки станаха доброволци в COVID-19 отделения в МБАЛ - Хасково

Студентки от 4-и курс на филиала на Тракийския университет в Хасково станаха доброволци в COVID-19 отделения на МБАЛ-Хасково, съобщиха от лечебното заведение.

Следващите за бакалавър по специалността " Медицинска сестра " Неджибе Али, Найме Ахмед, Айсун Мехмед и Мелин Ибрям вече втора седмица помагат на титулярния персонал в бившите Вътрешно отделение и Отделение по рехабилитация, където сега се настаняват положителни с коронавирусна инфекция.

Те активно участват в подготовката на медикаменти и назначения, макар и засега да нямат пряк контакт със самите болни, обясниха от МБАЛ. И четирите момичета изразили желание да помагат абсолютно доброволно и без търсене на каквато и да било популярност и публичност.

От ръководството на болницата изразиха пред БТА удовлетвореността от тяхната безкористна и безупречна работа в условията на дефицит на персонал и заразени колеги и увериха, че всички изисквания за тяхната безопасност са спазени.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15181  Правителството подкрепя с 305 000 лв. чиновниците в етнографските музеи навън

Правителството подкрепя с 305 000 лв. чиновниците в етнографските музеи навън  Коронавирус болница в Пловдив има сериозен дефицит на медицински екипи Коронавирус болница в Пловдив има сериозен дефицит на медицински екипи  Затварят детските градини в Свищов поради болни от COVID-19 Затварят детските градини в Свищов поради болни от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР