Строг контрол за спазване на противоепидемичните мерки в нощните заведения

...
Строг контрол за спазване на противоепидемичните мерки в нощните заведения
Коментари Харесай

Затягат мерките в Кърджали заради увеличаващите се случаи на COVID-19

Строг контрол за спазване на противоепидемичните мерки в нощните заведения поиска областният управител Никола Чанев, съобщиха от пресцентъра на областната администрация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9760
Според него наред с дискотеките и баровете, следва да се съблюдава и употребата на защитни маски на закрито от персонала на кафенетата и заведенията за обществено хранене, търговските обекти и др.

COVID-19 се разраства: Сериозен скок на рисковите лица в Кърджали

Понастоящем в инфекциозното отделение на областната болница са настанени 10 души с коронавирус. Това е най-голямата бройка от началото на пандемията. За щастие, нито един от пациентите не е в интензивен сектор.

" За пореден път апелирам всички наши съграждани да бъдат отговорни и да спазват социална дистанция, налице е притеснителна тенденция на масови струпвания на хора по време на абитуриентските балове, което създава реален риск от разпространение на вируса ", изтъква Чанев.

По думите му в момента поставените под карантина в региона са над 1800, само за два дни през ГКПП " Капитан Андреево " са преминали над 400 души от съседна Турция. Опасността не е отминала, нека сме разумни и да не пренебрегваме правилата на дисциплината в сезона на отпуските, подчертава областният управител на Кърджали.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9760  Етиопец на 114 години преборил COVID-19 Етиопец на 114 години преборил COVID-19  Служител на Служител на " Лукойл Нефтохим " е дал позитивна проба за ковид  Рекордно висок дял от популацията на австрийски ски курорт има антитела против COVID-19 Рекордно висок дял от популацията на австрийски ски курорт има антитела против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР