Сто осемдесет и шест души са починали от новия коронавирус

...
Сто осемдесет и шест души са починали от новия коронавирус
Коментари Харесай

Най-голям брой починали от коронавируса за едно денонощие в Русия от средата на юли

Сто осемдесет и шест души са починали от новия коронавирус за изминалите 24 часа в Русия - най-големият брой за едно денонощие от 17 юли, предадоха ТАСС и Ройтерс, като се позоваха на националния оперативен щаб за борба със заразата. Смъртните случаи в страната вече са 21 077.

През последното денонощие са били установени 9412 нови заразени. Броят на потвърдените случаи е достигнал 1 194 643. Русия е на четвърто място в света по този показател след САЩ, Индия и Бразилия. Починали са 1,76 процента от регистрираните в страната заразени.

За изминалите 24 часа са оздравели 6054 души с коронавирусна инфекция. Общият брой на възстановилите се е 970 296 - над 81,2 на сто от всички регистрирани заразени.

За последните 24 часа в Москва са регистрирани 2704 нови случая на коронавирус - най-високият брой в руската столица от 26 май. Общият брой на регистрираните заразени в града е достигнал 297 729, отбелязва БТА.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12757  Нова световна мрежа ще съпоставя непосредствено евентуални ваксини против COVID-19 Нова световна мрежа ще съпоставя непосредствено евентуални ваксини против COVID-19  Проф. Ива Христова: Няма хапче знамение за COVID-19 Проф. Ива Христова: Няма хапче знамение за COVID-19  Австралия се отвори Австралия се отвори
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР