Столичният инспекторат продължава да извършва проверки в хранителни и нехранителни

...
Столичният инспекторат продължава да извършва проверки в хранителни и нехранителни
Коментари Харесай

Проверки за спазване на мерките срущу разпространение на COVID-19 е столицата

Столичният инспекторат продължава да извършва проверки в хранителни и нехранителни търговски обекти за спазването на мерките срущу разпространение на COVID-19, съобщават от инспектората.

От началото на февруари са направени 3 395 проверки и са съставени 21 акта за установени нарушения. С отварянето на големите търговски центрове е създадена организация за проверки като са констатирани осем нарушения, за което са съставени актове.

Проверяващите екипи на Столичния инспекторат и служители на Общинска полиция са създали организация да извършват инспекции в различен часови диапазон в обектите на територията на столицата, допълва БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19361  Проф. Ангелов увери депутатите: Българските жители ще бъдат най-информираните в Европейски Съюз

Проф. Ангелов увери депутатите: Българските жители ще бъдат най-информираните в Европейски Съюз  Мексиканският президент се възвръща от Коронавирус: В положително здраве съм Мексиканският президент се възвръща от Коронавирус: В положително здраве съм  Пловдивската болница Пловдивската болница " Св. Мина " получи дарние от 28 000 лв. за кислородна апаратура
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР