Столичният кмет Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в

...
Столичният кмет Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в
Коментари Харесай

Столична община получи линейка за битката с коронавируса

Столичният кмет Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска присъства на предоставянето на линейка за нуждите на Дирекция „ Аварийна помощ и превенция “ на Столичната община за времето на пандемията, предаде бТВ.

„ Те разполагат с антигенни тестове, с които могат да правят бързо тестване. Ако има нужда, да транспортират болния до болница. Ако не, просто да му окажат първа помощ и да го оставят у дома с указанията на лекуващия лекар “, обясни столичният кмет, предаде бТВ.

„ Ще имат възможност да помагат и в организацията лекари от общинските болници да правят прегледи на място на хората, които са в домовете “, допълни тя.

В София има кризисен център, в който се настаняват бездомни хора, припомни столичният кмет.

„ Много строго се спазва дисциплината там. Преди постъпването в центъра се прави тест на потребителя. Той е безплатен “, обясни Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16099  Обявени са 60 свободни места за медици в Перник Обявени са 60 свободни места за медици в Перник  Европейска комисия дава спомагателни рекомендации за дейности против последствията от пандемията Европейска комисия дава спомагателни рекомендации за дейности против последствията от пандемията  Учени създават назален спрей против COVID-19 Учени създават назален спрей против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР