Столичната регионална здравна инспекция отмени карантината и на министъра на

...
Столичната регионална здравна инспекция отмени карантината и на министъра на
Коментари Харесай

Отмениха карантината на Ананиев

Столичната регионална здравна инспекция отмени карантината и на министъра на финансите Кирил Ананиев  Кирил Ананиев Кирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през, след отрицателни резултати на PCR тестове в два последователни дни, съобщиха от пресцентъра на СРЗИ.

Министърът бе сред контактните лица на зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков  Николай Нанков Николай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е, който е с положителен тест за COVID-19.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13759  Антирекорд на инфектираните с новия ковид в Австрия Антирекорд на инфектираните с новия ковид в Австрия  България се причисли към Международния марш против Коронавирус ограниченията България се причисли към Международния марш против Коронавирус ограниченията  Аятолах Хаменей предложи на иранските управляващи предпочитано да пазят здравето на хората Аятолах Хаменей предложи на иранските управляващи предпочитано да пазят здравето на хората
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР