Столичанката Цветелина Трайкова разказа за битката си с вируса и

...
Столичанката Цветелина Трайкова разказа за битката си с вируса и
Коментари Харесай

Семейство от София било оставено само да се бори с вируса?

Столичанката Цветелина Трайкова разказа за битката си с вируса и помощта, която не дошла.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3664
Тя сподели пред БТВ, че институциите си прехвърляли тежко болния ѝ баща, който се лекувал вкъщи от COVID-19. Семейството живее в столичния квартал „ Чепинци “.

В Кюстендил почина 57-годишен пациент с коронавирус

„ На 18 март бащата сер разболява. Изписват му Левокса, без изследвания. Той приема лекарството, но температурата му не се понижава. Правят му рентгенова снимка, от която става ясно, че е с двустранна пневмония. Майката е добре. Изписват му друго лекарство, но и то не помага. Мъжът започва да вдихга температура и да кашля. Едва тогава му се прави тест, който се оказва положителен “, разказва младата жена.

По думите на Трайкова, последвало прехвърляне от 112 на РЗИ, ъм личен лекар и така до идването на Бърза помощ. Последвало изказване, че щом се движи и диша, не е за болница “, възмущава се притеснената жена.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3664  Нова жертва на ковид, умря 40-годишен мъж в „ Пирогов “ Нова жертва на ковид, умря 40-годишен мъж в „ Пирогов “  Звезда от Звезда от " Междузвездни войни " угасна в борбата си с ковид  Борисов беседва с държавния секретар на Съединени американски щати поради ковид Борисов беседва с държавния секретар на Съединени американски щати поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР