Стойността на ваксината Спутник V ще е значително по-ниска от

...
Стойността на ваксината Спутник V ще е значително по-ниска от
Коментари Харесай

Цената на ваксината Спутник V ще е много по-ниска от останалите

Стойността на ваксината Спутник V ще е значително по-ниска от тези на ваксините на Pfizer и Moderna, предаде ТАСС. Агенцията се позовава на съобщение в официалния акаунт в Туитър на руската ваксина.

Обявените цени от 19, 5 долара за една доза от ваксината на Пфайзер и от 25-37 долара за доза от ваксината на Модерна всъщност означават, че цените ще са 39 долара и 50-74 долара на човек, тъй като са необходими по две дози. Цената на Спутник V ще е много по-ниска, се казва в туита.

Представител на Русия фонд за преки инвестиции заяви пред журналисти, че цената на Спутник V ще бъде обявена идната седмица, предаде БНР.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15470  Зам.-министър доктор Бойко Пенков: Усещането за безпорядък в здравната система не дава отговор на истината Зам.-министър доктор Бойко Пенков: Усещането за безпорядък в здравната система не дава отговор на истината  Наш доктор в Германия: Системата няма да успее да се оправи, в случай че броят на болните продължи да пораства

Наш доктор в Германия: Системата няма да успее да се оправи, в случай че броят на болните продължи да пораства  Хематолог изясни за какво в България има толкоз смъртни случаи от COVID-19

Хематолог изясни за какво в България има толкоз смъртни случаи от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР