Сто и четири годишна италианка пребори коронавируса, съобщава в. Република.

...
Сто и четири годишна италианка пребори коронавируса, съобщава в. Република.
Коментари Харесай

104-годишна италианка пребори коронавируса

Сто и четири годишна италианка пребори коронавируса, съобщава в. " Република ". Изданието се позовава на областните власти на областта Лацио.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8113
Жената, чието име не се съобщава, живее в дома за грижи за възрастни хора към религиозния Институт Санта Лучия в Риети. Последният тест на заразената столетница е негативен и сега се очаква нейното пълно възстановяване.

104-годишна италианка пребори коронавируса

Новината стана повод за отпимизъм в Лацио, където бяха регистрирани нови 50 случая на зараза, от които 18 сред четири семейства присъствали на погребение и сега поставени в изолация, допълва БТА.

105-годишна испанка с COVID-19 бе излекувана

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8113  Може ли организмът ни самичък да пребори COVID-19? Може ли организмът ни самичък да пребори COVID-19?  Свещеник пръскал богомолци със светена вода благодарение на воден револвер, с цел да съблюдава условието за отдалеченост Свещеник пръскал богомолци със светена вода благодарение на воден револвер, с цел да съблюдава условието за отдалеченост  Детските кухни в София отварят порти Детските кухни в София отварят порти
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР