Сръбският президент Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик.

...
Сръбският президент Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик.
Коментари Харесай

В Сърбия отварят кафенетата от 4 май, всички граждани ще получат и по 100 евро

Сръбският президент Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 г. в Белград. обяви, че полицейският час ще започне в 18:00 във вторник и ще продължи до 05,00 часа на следващия ден след празника. Президентът заяви, че обещаните 100 евро за всички сръбски граждани ще бъдат изплатени на 11 или 12 май, цитира думите му македонското електронно издание ``Фактор``.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5809
В ефира на TV Pink Вучич съобщи, че от вторник ще бъдат отворени всички занаятчийски магазини: вулканизатори, автоработилници, перални, обущари, шивачи, магазини за автомобили, велосипеди, технически стоки и строителни материали.

Вучич обяви смекчаване на полицейския час в Сърбия

Той очаква другите магазини до 300 квадратни метра да бъдат отворени на 27 април, с изключение на тези в търговските центрове, ако ситуацията с коронавируса е стабилна.

,,Ако се влоши, ние ще оттеглим облекченията ", каза Вучич, цитиран от ``Фокус``.

Според него козметичните салони, салоните за красота, спортни зали и фитнес центрове ще бъдат отворени от 4 май.

Сръбският президент допълни, че отварянето на хотели, спа, търговски центрове, междуградски трафик, както и контролираното отваряне на летища, кафенета и ресторанти е предвидено между 4 и 11 май.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5809  Случаите на ковид надвишиха 42 000 в Русия Случаите на ковид надвишиха 42 000 в Русия  Здравен специалист: Ваксина за COVID-19? По-добре свиквайте с сегашното Здравен специалист: Ваксина за COVID-19? По-добре свиквайте с сегашното  Тестват за COVID-19 всички чиновници на Спешното в Тестват за COVID-19 всички чиновници на Спешното в " Света Петка " във Видин
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР