Сръбският министър на строителството, транспорта и инфраструктурата Зорана Михайлович каза

...
Сръбският министър на строителството, транспорта и инфраструктурата Зорана Михайлович каза
Коментари Харесай

Сърбия: Негативният тест за COVID-19 ще стане задължително условие за пътуване със самолет

Сръбският министър на строителството, транспорта и инфраструктурата Зорана Михайлович каза пред журналисти, че негативният тест за коронавирус ще стане задължително условие за пътуване със самолет в Сърбия, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6789
" Нашите самолети, екипажи и летища са готови да започнат полети, щом се договорим с Европа.

Вучич очаква извънредното положение в Сърбия да бъде отменено в края на следващата седмица

Според препоръките срокът за начало на полетите е от 15 до 18 май. Що се отнася до безопасността, то всички, които искат да летят със самолет, трябва да имат тест за коронавирус с давност не повече от 72 часа, а след кацането ще бъдат поставяни в изолация ", каза Михайлович, без да уточни продължителността на изолацията.

На 28 април кризисният щаб на Сърбия препоръча от 4 май да се разреши общественият транспорт в Нови Сад, Крагуевац, Белград и Ниш без включване на климатици. От същата дата се възстановяват междуградските пътни и железопътни връзки и се отварят ресторантите и кафенетата.

От 8 май може да бъдат отворени търговските центрове, а от 18 май се препоръчва да се възстановят въздушните превози.

Общият брой на заразените с коронавирус в Сърбия достигна 8724 със 173 смъртни случая. Сърбия затвори напълно границите си, обяви извънредно положение и полицейски час и отмени парламентарните избори, насрочени за края на април.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6789  Кметът на Хасково: Хората са обезпокоени поради случаите на COVID-19 на завърнали се от чужбина Кметът на Хасково: Хората са обезпокоени поради случаите на COVID-19 на завърнали се от чужбина  Учениците в Гърция ще вървят на учебно заведение на две смени през ден Учениците в Гърция ще вървят на учебно заведение на две смени през ден  Стабилни ли са финансите на България, с цел да излезе от Стабилни ли са финансите на България, с цел да излезе от " бурята на ковид "?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР