Средно сме на 70% от учебния материал. Няма да има

...
Средно сме на 70% от учебния материал. Няма да има
Коментари Харесай

Вълчев: Няма да има материал на матурите, който да не е изучаван

Средно сме на 70% от учебния материал. Няма да има уроци на матурите, които да не се учени. Това заяви пред " Неделята на Нова " по Нова телевизия министърът на образованието и науката Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4239
" Децата учат сега повече от в учебните часове ", каза още министърът за електронното обучение и заяви, че то ще се оцени най-добре на матурите.

Предизвикателствата пред образователна система по време на пандемия

" Електронното обучение замести ефективно часовете. Голяма част от училищата използват електронни платформи ", разкри Вълчев.

Предлагат нови дати за матурите на учениците от 7 и 12 клас

" Няма да минем без загуби - в извънредна ситуация сме. В детските градини се губи образователния процес, защото екраните са вредни за деца на тази възраст. Има и детски градини провеждат консултации ", коментира образователният министър.

" Важно е лятото да има работещи детски градини, защото много голяма част от родителите ще останат без отпуски ", разкри Вълчев.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4239  72 нови случая на заразяване с ковид в Северна Македония 72 нови случая на заразяване с ковид в Северна Македония  Държавата поема осигуровките по схемата 60/40. Намаляват и санкциите за

Държавата поема осигуровките по схемата 60/40. Намаляват и санкциите за " разходка в парка "  Китай е изнесъл близо четири милиарда защитни маски Китай е изнесъл близо четири милиарда защитни маски
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР