С последните противоепидемични мерки, които предприе, правителството в Чехия затвори

...
С последните противоепидемични мерки, които предприе, правителството в Чехия затвори
Коментари Харесай

Чехия затвори границите си за туристи

С последните противоепидемични мерки, които предприе, правителството в Чехия затвори границите за туристи за периода от 22-ри октомври до 3-ти ноември.

По този начин посещението до Чехия с цел туризъм или да се видим с наши приятели или роднини, които живеят там, ще бъде невъзможно, информираха световните агенции.

Забраната за туристически пътувания се очаква да се отмени с вдигането на националната карантина в страната, която изтича именно на 3-ти ноември, но е твърде вероятно извънредното положение в Чешката република да бъде удължено с още един месец.

По данни на европейските здравни власти Чехия регистрира 1284 нови заразени на 100 000 души в последните две седмици - най-високото равнище от страните от Европейския съюз.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13907  Епидемиолог от РЗИ в Ловеч е с ковид Епидемиолог от РЗИ в Ловеч е с ковид  Д-р Пишмишева от МБАЛ-Пазараджик: COVID-19 е подъл Д-р Пишмишева от МБАЛ-Пазараджик: COVID-19 е подъл  Щабът за битка с COVID-19 в Благоевград с изключително съвещание през днешния ден Щабът за битка с COVID-19 в Благоевград с изключително съвещание през днешния ден
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР