Спешно да се облекчи процедурата по разкриване на реанимационни легла,

...
Спешно да се облекчи процедурата по разкриване на реанимационни легла,
Коментари Харесай

Българска болнична асоциация: Спешно да се облекчи процедурата по разкриване на реанимационни легла

Спешно да се облекчи процедурата по разкриване на реанимационни легла, настояват в писмо, изпратено до медиите от Българска болнична асоциация.

Внимание трябва да се обърне и на метода на финансиране на лечението на пациенти с Коронавирус инфекция, посочват още в писмото си от асоциацията.

Финансовите анализи показват, че средната цена на лечение на един пациент с коронавирусна инфекция може драстично да надвишава цената на клиничната пътека. Възможно е това да създаде проблеми на болниците в обозримо бъдеще, се допълва в текста на писмото.

От асоциацията изказват подкрепата си за подновяването на диалога между Българския лекарски съюз, НЗОК и Министерството на здравеопазването. Бюрократичните спънки в борбата с пандемията трябва да бъдат сведени до минимум, се добавя още в писмото и се посочва, че в условията на " тази криза, имаме нужда от бързи и навременни действия и няма време за административни неуредици ".


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16794  Проф. Александрова: Коронавирусът продължава да мутира Проф. Александрова: Коронавирусът продължава да мутира  В Испания: Бъдете сигурни, нашата ваксина ще задмине по резултатност тази на Pfizer В Испания: Бъдете сигурни, нашата ваксина ще задмине по резултатност тази на Pfizer  Пандемията трансформирала протокола за Спешна помощ Пандемията трансформирала протокола за Спешна помощ
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР