Спазването на наложените мерки само може да ни предпазят от

...
Спазването на наложените мерки само може да ни предпазят от
Коментари Харесай

Доц. Кунчев отказа да направи прогноза за пика на пандемията у нас

Спазването на наложените мерки само може да ни предпазят от усложняване на ситуацията с разпространението на COVID-19.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4583
Това заяви пред журналисти в Стара Загора Главният държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил. Днес той беше на посещение в Стара Загора и посети лабораторията за изследване на COVID-19 в Университетската болница " Проф. д-р Стоян Киркович " и централния кооперативен пазар в града. С него бяха областният управител Гергана Микова и зам.-кметът на Стара Загора Красимира Чахова. Пред журналисти доц. Кунчев обясни, че обиколката на пазара е свързана с вчерашната заповед на здравния министър Кирил Ананиев, касаеща функционирането на пазарите за земеделска продукция и фермерските пазари в страната. Според главния здравен инспектор, в момента в условията на извънредно положение е важно да се осигури, доколкото е възможно, нормалната работа на земеделските производители и търговци, предвид пролетния сезон. Доц. Кунчев разговаря с търговците на пазара, които споделиха своите притеснения от намаляването на продажбите на разсад и друг посадъчен материал.

Ананиев с нова заповед за фермерските пазари и земеделските стопани

Запитан кога очаква пикът на епидемията от коронавирус у нас, той отговори, че е абсолютно невъзможно засега да се прогнозира кога ще настъпи този момент, но допълни, че самосъзнанието на българските граждани и спазването на наложените мерки са ключовите фактори, които могат да ни предпазят от усложняване на ситуацията.

Проф. Кантарджиев: Щабът постоянно пресмята времето, в което случаите на заразени се удвояват

В Стара Загора доц. Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил не спести похвалите си за лабораторията в Университетската болница " Проф. д-р Киркович " и за специалистите, работещи в нея, както и в цялата Университетска болница, предаде БТА. Той заяви, че технически лабораторията е била организирана за много кратко време и към момента е една от най-добре работещите в страната.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4583  Пет нови смъртни случая и 29 нови инфектирани с COVID-19 в Северна Македония Пет нови смъртни случая и 29 нови инфектирани с COVID-19 в Северна Македония  Виетнам разгласи единствено 4 нови случая на COVID-19, подарява маски на 5 европейски страни Виетнам разгласи единствено 4 нови случая на COVID-19, подарява маски на 5 европейски страни  Проф. Кантарджиев: Щабът непрекъснато пресмята времето, в което случаите на инфектирани се удвояват Проф. Кантарджиев: Щабът непрекъснато пресмята времето, в което случаите на инфектирани се удвояват
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР