Софиянци са в ступор от гледка, която се вижда в

...
Софиянци са в ступор от гледка, която се вижда в
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Шок и ужас в Южния парк в София! Всички се чудят как е възможно такова нещо

Софиянци са в ступор от гледка, която се вижда в столичния Южен парк. Близо до една от пицариите в района е изникнала импровизирана палатка, върху дървена беседка. Мястото е цялото осеяно с боклуци и вероятно се обитава от бездомници.

" В Южен парк, зад пицария " Сиеста "... Ще се вземат мерки,след като някой бъде затиснат или след пожар! ", гласи съобщението към снимките.

Под поста веднага заваляха реакции и коментари. Хората обаче и коментират поста, именно защото може да е убежище на бездомен човек.

" Avgustina Borisova Огън ли сте видели там? И от скали ли ще е затрупан някой? Свлачище? И това го написа, докато ходеше с топлото си комплексарско яке? Или у вас на топло? А замислили сте се, че това е подслон на някого може би! Знаеш ли, че този обитаващ това място може да съди държавата и да ти подари мол? Я мислете малко... Постът е неуместен и безкрайно излишен. И е пост точно от този тип определящ човек ли си, или повече

Avgustina Borisova В Люлин има един зад спирката след пощата зад пазара (кооперативния )от години. Ходи, снимай го и го публикувай!

Denis Vutov Относно огъня -не съм виждал да гори, но си личеше че е горял и по гредите има изгоряло... брезентът на покрива също си личи, че е стопен. ( а и в парка е забранено паленето на огън) ", гласят част от коментарите.






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР