С новите 21 случая на коронавирус броят на инфектираните в

...
С новите 21 случая на коронавирус броят на инфектираните в
Коментари Харесай

Броят на инфектираните с COVID-19 в област Търговище наближава 2000

С новите 21 случая на коронавирус броят на инфектираните в област Търговище наближава 2000 души. Към днешна дата диагностицираните жители на петте общини в региона са 1996, съобщават от Областния кризисен щаб.

През последното денонощие са регистрирани новозаразени и в петте общини.

В лечебни заведения за болнична помощ са настанени 14 от тях, а останалите са под домашна карантина с предписания на РЗИ-Търговище. Карантинирани са и 20 контактни.

В област Търговище през последните 24 часа има три смъртни случая вследствие на COVID-19. Починали са двама мъже - на 31 г. от община Търговище и на 81 г. - от община Попово, за които не се съобщава за придружаващи заболявания, както и мъж на 71 г. от община Търговище със съпътстващи заболявания.

В здравни заведения в Търговище, в Попово и в Омуртаг, са настанени 93-ма пациенти, заразени с коронавирус. Най-много от тях - 66, са в МБАЛ в областния град, посочват от РЗИ. Излекуваните от началото на пандемията са 1447, а починалите - 143-ма.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16864  Католическата черква на Нидерландия с Коронавирус ограничавания за Бъдни вечер Католическата черква на Нидерландия с Коронавирус ограничавания за Бъдни вечер  Словакия затваря магазини и лимитира напредванията от събота Словакия затваря магазини и лимитира напредванията от събота  Белодробната болница във Велико Търново се закрива поради дефицит на фрагменти? Белодробната болница във Велико Търново се закрива поради дефицит на фрагменти?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР