Снимките на едно от най-гледаните риалити предавания у нас Игри

...
Снимките на едно от най-гледаните риалити предавания у нас Игри
Коментари Харесай

Красив плаж се превърна в бунище след снимките на Игри на волята

Снимките на едно от най-гледаните риалити предавания у нас " Игри на волята: България “ замърсиха най-красивите, диви и райски кътчета по Южното Черноморие. Това алармират потребители в социалната мрежа, които са заснели отпадъците, оставени от продукцията, пише burgas24.bg.

" Снимките са от 02.09 в 12.17 ч ", пишат в публикацията в една от популярните групи за красотите на България във Фейсбук.
`Красив

`Красив

`Красив

Третият сезон на формата се заснема отново на великолепните плажове на юг край Царево, които попадат в защитени местности и са на територията на Природен парк " Странджа “. След снимките обаче от предаването не са се погрижили за природата, която очевидно са замърсили.

Оставили са съоръженията, използвани за игрите, на самия плаж или около него. На самата ивица, както и в горичките край нея има изхвърлени боклуци от празни минерални бутилки и др.

" Да спрат предаването за наказание ", призовават част от потребителите в социалната мрежа.

Не закъсня и реакцията от страна на предаването. Във Фейсбук страницата на " Игри на волята " бяха публикувани снимки на местата, избрани за продукцията за снимките, като към тях беше добавен и кратък текст в защита на риалити шоуто.

" Не се оставяйте да бъдете подведени!

Екипът на Игри на волята: България цени местата, на които снима.

Снимките, които се разпространяват, не са актуални.

Всеки терен е старателно изчистен след приключване на снимачния процес.

Ето как изглеждат същите локации към днешна дата. ", написа от шоуто и показаха как са оставили плажовете и местностите, на които се водят тежките битки.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР