Смятаме, че британският щам вече е в България и ще

...
Смятаме, че британският щам вече е в България и ще
Коментари Харесай

Проф. Балтов: Смятаме, че британският щам вече е в България и ще набира скорост

Смятаме, че британският щам вече е в България и ще набира скорост, макар все още да не сме го диагностицирали лабораторно. Причината е, че нашата лаборатория разглежда по три гена – единият е S-гена, който е на шипа, но просто нашите машини не го отчитат, докато другите два биват отчитани с високи нива. Това заявя директорът на " Пирогов " проф. Асен Балтов по време на брифинга на Националния опертивен щаб.

Същото нещо се наблюдава и в последните дни – почти всеки ден имаме пациент с липса на S-ген при детекцията, допълни още Балтов.

Затова смятаме, че британският щам вече е в България и ще почне да набира скорост. Трябва да бъдем много осторожени и много сериозно да се спазват мерките, предупреди директорът на " Пирогов ".
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18616  Доц. Кунчев: Няма метод новият вариант да не е в България Доц. Кунчев: Няма метод новият вариант да не е в България  НА ЖИВО: Проф. Ангелов с последни данни за COVID-19 у нас НА ЖИВО: Проф. Ангелов с последни данни за COVID-19 у нас  Математик: Заразените с COVID-19 у нас са тройно повече от оповестеното

Математик: Заразените с COVID-19 у нас са тройно повече от оповестеното
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР