Служители и доброволци на БЧК започнаха да раздават в петте

...
Служители и доброволци на БЧК започнаха да раздават в петте
Коментари Харесай

Служители и доброволци на БЧК раздават хигиенни материали в Ямболско

Служители и доброволци на БЧК започнаха да раздават в петте общини на Ямболска област лични хигиенни пакети на повече от 2500 социално слаби граждани, съобщават от неправителствената организация.

Правоимащите са одобрени от Агенцията за социално подпомагане.

При раздаването на хигиенните препарати здравните медиатори разясняват необходимостта от спазване на лична хигиена и предоставят информационни материали за предпазване от заразяване с коронавирус.



Хигиенните пакети съдържат маски за лице, сапун, шампоан, мокри кърпи, четка и паста за зъби и дезинфектант. Помощта е предоставена от Американската агенция за международно развитие (USAID) чрез Международната федерация на Дружествата на Червения кръст и Червения полумесец.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15614  Публикуваха речник за ковид Публикуваха речник за ковид  „ Всички сте овце! “ е мотото в страната на гениите „ Всички сте овце! “ е мотото в страната на гениите  Удължават карантината в Гърция, без пътувания сред градовете за Коледа Удължават карантината в Гърция, без пътувания сред градовете за Коледа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР