Словенските власти взеха решение за удължаване на действието на режима

...
Словенските власти взеха решение за удължаване на действието на режима
Коментари Харесай

Словения удължи срока на действие на режима на епидемия до 17 януари

Словенските власти взеха решение за удължаване на действието на режима на епидемия на територията на цялата страна с един месец - до 17 януари, предаде агенция ТАСС.

Текущата епидемична ситуация във връзка с разпространението на коронавируса изисква повторно, но ограничено по време обявяване на епидемия на територията на цяла Словения, доколкото във всички статистически региони е достигната или превишена степента на заболеваемост, при която се обявява такъв режим, се посочва в постановление на словенското правителство, което ще влезе в сила на 19 декември.

Първият случая на заразен с коронавирус в Словения бе регистриран на 4 март. От тогава броят на заразените достигна 100 373, а 2190 словенци починаха от усложнения, причинени от коронавирусната инфекция.

По време на режима на епидемия са забранени всякакви обществени мероприятия, а обществените институции, които не касаят жизненоважни сфери, са преустановили работа. Придвижването между регионите и пътуванията в чужбина са позволени само по основателни причини, а от 21,00 ч. до 06,00 ч. е в сила полицейски час, допълва БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16896  Деница Сачева: Ще предложим мярката 80/0 да се промени на 75/0

Деница Сачева: Ще предложим мярката 80/0 да се промени на 75/0  Децата се връщат в ясли и градини, свършва онлайн образованието на дребните възпитаници

Децата се връщат в ясли и градини, свършва онлайн образованието на дребните възпитаници  Ген. Мутафчийски прикани: Ваксинирайте се против COVID-19

Ген. Мутафчийски прикани: Ваксинирайте се против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР