Скандал съпроводи протеста, който е организиран за поредна неделя във

...
Скандал съпроводи протеста, който е организиран за поредна неделя във
Коментари Харесай

Скандал на протеста край Враца! Част от хората търсят човека, който им е обещал по 30 лв. на калпак

Скандал съпроводи протеста, който е организиран за поредна неделя във Враца. Голяма група хора, които са недоволни от политическата система, цените на горивата и данъците блокираха частично трафика по международния път Е-79 между Мездра и Ботевград. Преди това протестиращите се събраха на пл. „ Св. Софроний Врачански “ и потеглиха с автомобилите си към една от бензиностанците, съобщава BulNews.

Съгласно уговорката на организаторите с полицията, затворена за движение е само едната лента в посока Враца, а през другата преминават камионите и колите в посока Дунав мост 2. По-късно събралото се множество наруши договорката и напълно блокира минаването и в двете ленти.



Скандал обаче помрачи революционната обстановка на пътя. Част от протестиращите започнаха да търсят човека, който им обещал по 30 лв., за да участват в днешната демонстрация. Мъжете негодуваха на висок глас и питаха кой ще им плати, тъй като плащачът изчезнал. Свидетел на ситуацията стана и кореспондентът на една от националните телевизии, който веднага започна да разпитва за тези тайни уговорки.



На този етап не е ясно дали това е истина или скандалджиите са нарочно изпратени провокатори, чиято цел да е да вкарат разкол сред протестиращите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР