Синът на пловдивчанката, арестувана за убийството на ул. Родопи, също

...
Синът на пловдивчанката, арестувана за убийството на ул. Родопи, също
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ от мястото на клането в Пловдив

Синът на пловдивчанката, арестувана за убийството на ул. " Родопи ", също е зад решетките. Както БЛИЦ писа снощи, около 23 часа 63-годишен мъж бе убит снощи в дома си.

Поли Стефанов е станал жертва на разярената си любовница. Той и 38-годишната му приятелка Катя седнали да се почерпят за Стефановден. Заедно с тях бил и синът на жената, който се казва Стефан /20/. Изпили голямо количество алкохол, но след като пресушили бутилка водка, между тях избухнал скандал, пише Trafficnews.bg.

Шокиращи подробности за убийството в Пловдив, извършено от озверяла любовница

Мъжът се нахвърлил с обиди върху жената, като не пропуснал да й припомни " древната й професия ". Побесняла, тя започнала да троши чаши и бутилки. Със столчето на една от строшените чаши тя посегнала и и го забила в него. Нащърбеното стъкло прерязало голям кръвоносен съд на шията на мъжа, който издъхнал за минути. По тялото на жертвата са открити множество прорезни и прободни рани.

Ексклузивно в БЛИЦ: Разбесняла се любовница е убила жертвата в Пловдив

Предстои криминалистите да извършат следствен експеримент, чиято цел е да установи дали убийството е извършено само от един човек или е възможно Стефан да е съучастник.
Убитият живеел на квартира на първия етаж в къщата на ул. " Родопи ". Никой от съседите не го познава. Преди години в къщата живеели 5-6 мъже от строителна бригада. Убитият работел като заварчик.

Снимки: Trafficnews.bg

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР