Сингапур регистрира 447 нови случая на COVID-19, което е най-голям

...
Сингапур регистрира 447 нови случая на COVID-19, което е най-голям
Коментари Харесай

447 нови случая на COVID-19 в Сингапур

Сингапур регистрира 447 нови случая на COVID-19, което е най-голям дневен ръст досега, а общият брой на заразените с коронавируса е 3699.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5505
Това съобщи днес здравното министерство, предаде БТА, позовавайки се на Ройтерс. От общия брой нови случаи на заразата 404 са свързани със спални помещения на работници мигранти.

Рекорден дневен ръст на случаите на коронавирус в Сингапур

Въпреки че Сингапур получи похвали от целия свят за начина, по-който се справя с коронавируса, заболяването се разпространява бързо сред голямата общност от работници мигранти в страната, които според правозащитни организации представляват слабото звено в усилията на града-държава за ограничаване на заразата от COVID-19.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5505  Нови позитивни проби за ковид има в Смолян Нови позитивни проби за ковид има в Смолян  Белгия удължи карантината до 3 май Белгия удължи карантината до 3 май  Ветерани приканиха Путин да отсрочи военния церемониал на 9 май Ветерани приканиха Путин да отсрочи военния церемониал на 9 май
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР