Сигурността в здравеопазването не трябва да е за сметка на

...
Сигурността в здравеопазването не трябва да е за сметка на
Коментари Харесай

България няма да разваля сделката по доставката на F-16

Сигурността в здравеопазването не трябва да е за сметка на националната сигурност и българската армия. Това заяви в интервю за радио ``Фокус`` председателят на парламентарната комисия по отбрана ген. Константин Попов. Той посочи още, че когато става дума за модернизация, тя трябва да се разбира в средносрочен и дългосрочен план.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5639
,,В сделката за F-16 няма промяна``, категоричен е той и припомни, че според договора първите самолети трябва да пристигнат през 2023 г.

,,Поради пандемията заминаването на българските летци за обучение в САЩ е отложено за месец юни``, каза още той.

По думите му забавяне ще претърпи и модернизацията за сухопътните сили.

Каракачанов обяви кога може да бъдат отворени отново парковете и градинките

,,Там има определено забавяне, но това, което каза министърът на отбраната Красимир Каракачанов, е, че до края на годината ще се сключи договор за многофункционалните модулни патрулни кораби. Възможно е плащанията да отидат за другата година. Подготовката на един договор се подготвя месеци. Проектът за сухопътните войски е малко по-назад. Очевидно има изоставяне. Както знаете във връзка с извънредното положение у нас и в чужбина преговорните екипи не работят``, коментира ген. Попов.

Ген. Константин Попов посъветва да се обърне внимание на икономиката и на новите технологии. Той изрази надежда настоящата криза да сплоти българите и да ни направи по-дисциплинирани.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5639  ЕКОФИН с значимо решение за разхлабване на банковите правила поради COVID-19 ЕКОФИН с значимо решение за разхлабване на банковите правила поради COVID-19  Швеция удължи с 30 дни затварянето на границите си за жители на страни отвън Европейски Съюз Швеция удължи с 30 дни затварянето на границите си за жители на страни отвън Европейски Съюз  Отделението за пациенти с COVID-19 в Асеновград е готово Отделението за пациенти с COVID-19 в Асеновград е готово
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР