Семейство, което скърби за смъртта на своите най-близки от COVID,

...
Семейство, което скърби за смъртта на своите най-близки от COVID,
Коментари Харесай

Нападнаха семейство, което скърби за смъртта на близки от COVID

Семейство, което скърби за смъртта на своите най-близки от Коронавирус, е било нападнато от агресивни и злобни коментиращи интернет „ тролове “, съобщи The Guardian.

Семейството от Уелс трябва да се справя не само със загубата на Гладис Люис (74 г.) и сина ѝ Дийн Люис (44 г.), но сега са изправени и пред още една неприятност – атаките на т.нар. интернет „ тролове “, които ги обвиняват, че лъжат.



The Guardian

Малко след майка си и брат си, си е отишъл и 42-годишният Дарън Люис, в същата болница, в която е починала и майка му.

И тримата са починали в следствие болестта, като никой не знае все още как са се заразили.

След като историята им става известна обаче и се появява в медиите, „ вредителите “ започват да ги нападат и да обиждат паметта на покойниците, заявявайки (без да ги познават), че начинът им на живот е всъщност виновен за смъртта им.

Вдовицата на Дийн – Клеър Люис, разказва пред Канал 4 (Channel 4 News), че който не вярва в Коронавирус и смята, че е само измама, „ трябва да поумнее “.

Бащата на двамата покойници и вдовец на Гладис се опитал да вразуми „ троловете “, обяснявайки им, че, ако те преживеят такава загуба, ще повярват колко е реално всичко и ще скърбят, но напразно, нападките не спрели.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14565  От тази нощ започват инспекции по заведенията в Асеновград От тази нощ започват инспекции по заведенията в Асеновград  Кризисният щаб в Благоевград взе решение да удължи работното време на заведенията Кризисният щаб в Благоевград взе решение да удължи работното време на заведенията  Осло стопира обществения живот, с цел да се бори с разпространяването на ковид Осло стопира обществения живот, с цел да се бори с разпространяването на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР