Сексапилни снимки на благоевградската общинска съветничка Злата Ризова, постнати от

...
Сексапилни снимки на благоевградската общинска съветничка Злата Ризова, постнати от
Коментари Харесай

Палавата благоевградска общинарка пак нажежи страстите до червено с разголени СНИМКИ

Сексапилни снимки на благоевградската общинска съветничка Злата Ризова, постнати от нея самата на профила й като общодостъпни, провокираха за пореден път Фейсбук пространството.

„ Снимките не са интимни, и аз съм човек като всички останали и поствам на профила си като всички останали. И аз ходя да плувам като другите “, коментира Злата Ризова. Тя разкри, че през уикенда била на релакс в Сандански, откъдето са и снимките, пише " Струма ".

„ Знам как да съм лицемерна, мога да ходя с яка до брадичката или забулена дори, но не искам! Такава съм – провокативна, открита и искрена, и не карам никого да ме харесва! “, откровена е общинската съветничка.



Приятелите й във Фейсбук са 4997, само за няколко часа 1100 от тях бяха реагирали на снимките, а 146 ги бяха коментирали, като едва 6 от постовете бяха на дами. Интересно е, че всички коментари са позитивни, много са подкрепящи бъдещата политическа кариера на съветничката с декларации на увереност, че тя и партийната й формация ще са първа политическа сила в бъдещия Общински съвет наесен за сметка на съветниците от ГЕРБ.



„ Хората рядко си позволяват да постват на стената ми негативни коментари, а когато го правят, аз реагирам остро “, призна Злата Ризова.



Тя декларира категоричното си намерение да се кандидатира отново за общински съветник в местния парламент на Благоевград, като засега запази в тайна политическата формация.





„ Ще бъда изключително щастлива, ако изместя поне един гербаджия и заема мястото му в ОбС “, призна „ острието “ в настоящия ОбС.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР