Седмиците на карантина в Китай доведоха до сериозно напрежение между

...
Седмиците на карантина в Китай доведоха до сериозно напрежение между
Коментари Харесай

Очаква се бум на разводите заради коронавируса, твърдят адвокати

Седмиците на карантина в Китай доведоха до сериозно напрежение между партньорите във връзки и бракове: броят на молбите за развод бележи бум.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2458
Поради епидемията много двойки са останали затворени в домовете си повече от месец, което доведе до конфликти. Датите за развод в много региони са напълно резервирани за следващите седмици.

Когато хората прекарват ден и нощ заедно, е трудно да се скрият или забравят за проблемите на брака, твърдят адвокати и допълват, че пиковете на подадени молби за развод е обикновено след коледни празници или лятна почивка.

Сред факторите на стрес са внезапното прекъсване на добре смазана рутина, срещата с приятели и роднини, икономически стрес, тревожност и дори депресия. Други смятат, че липсата на равновесие в домакинските задължения би могло да навреди на връзката.

Ще се наблюдава ли това явление и в Европа? Отговорът вероятно ще последва след няколко седмици.

NOVINI.BG ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2458  Коронавирусът порази и водещия на брифинга за данни за болестта в Италия Коронавирусът порази и водещия на брифинга за данни за болестта в Италия  Полша удължи до 13 април действието на решението си да затвори границите Полша удължи до 13 април действието на решението си да затвори границите  Пускат бързи проби за разкриване на ковид до дни на Острова Пускат бързи проби за разкриване на ковид до дни на Острова
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР